Dizajnerska kuća ove modne kreatorke House of Harlow 1960, lansirala je ‘Addison’ torbu, klasičnu clutch torbicu od zmijske kože u tirkiznoj i bordo boji, sa printom jaguara na vrhu. Ova kolekcija je posledica bliskog prijateljstva kreatorke sa glumicom Gwyneth Paltrow.

 "Stvaranje ekslkuzivnih kreacija za GOOP je zaista neverovatno iskustvo. Addison clutch torbica je izuzetno bitan deo moje kolekcije i osećale smo da bi se savršeno uklapala uz bilo čiju garderobu", izjavila je Nicole.

Torbica je dostupna na sajtu GOOP.com a cena je 225 dolara, kao i artikli brendova MiH džins i Rag & Bone.

Novosti o ovoj saradnji pojavile su se samo nekoliko nedelja nakon što je Nicole lansirala novu liniju za Macy’s, a nedavno je izjavila i da je kolekcija Macy’s Impulse – koja podrazumeva haljine sa printovima, svilene bluze, blejzere i kožne helanke – jedinstveni artikli koji na svakome izgledaju sjajno uz odgovarajuće modne dodatke.
"Obožavam da na sebe nagomilavam nakit, pa tako gledam na sve – samo dodajte puno ogrlica na preklop. Što se tiče cipela – svaki stil dolazi u obzir! Ove kreacije možete uklopiti sa štiklama ili se opredeliti za opušteniji stil uz čizme. Dizajniram ove komade tako da budu dovoljno posebni, da žena može da namesti frizuru i šminku kako god ona želi – i svejedno će izgledati kako treba", rekla je Nicole.