Ispred objektiva modnog fotografa Jean-Baptista Mondina bila je Beyonce u nekoliko outfita iz predstojeće kolekcije koju je kreirale zajedno sa svojom majkom Tinom.

Dugo iščekivana kolekcija inspirisana je pevačicinim istorijskim nastupom na muzičkom festivalu Glastronbury prošle godine. Fokusirana na tipičnu festivalsku boho devojku, kolekcija sadrži maksi suknje, casual majice uparene sa džinsom koji predstavlja omaž alternativnim rok bendovima, njihovoj muzici i eklektičnom smislu za stil.

Što se zimskog dela kolekcije tiče inspiracija je potekla direktno iz scenskog kostima Beyonce na pomenutom festivalu. Konkretno, komadi obiluju intenziviranom paletom boja i jakim nijansama rubin crvene i ljubičaste, koje pobuđuju izgled luksuzne party dive.

“Veoma sam uzbuđena zbog jesenje kampanje. Beyonsine slike su neverovatne i mnogo smo se zabavljale koristeći iskustvo sa festivala kao našu inspiraciju. Kao i muzika, moda je globalno zastupljena i mi se radujemo kada čujemo reakcije naših mušterija na novu kolekciju i kampanju”, rekla je jedna od osnivačica kuće, kreativna direktorka i dizajnerka Tina Knowles.