Prikazivanje prve kolekcije Rafa Simonsa za kuću Christian Dior, koju su iz prvih redova gledali Riccardo Tisci, Donatella Versace, Diane von Furstenberg, Alber Elbaz i mnogi drugi, proteklo je uspešno a neki od čuvenih dizajnera današnjice nisu štedeli komplimente.

“Pre ove revije mi je zaista bilo teško da zamislim šta će Raf uraditi za Dior, ali od prvog pogleda na kolekciju sve ima smisla”, izjavila je Donatella, a Alber dodao – “Bilo je apsolutno poetično. Savršenstvo. Danas smo prisustvovali prelepom venčanju između dizajnera i modne kuće”

Diane von Furstenberg je tvitovala – Raf Simons je napravio izvanrednu reviju! Veoma DIOR! Još jedan talentovani Belgijanac. Voli te Diane.

“Taman koliko ste se nadali i još više. Predivan omaž Dior-u, miks modernog, čistog i neočekivanog sa realnom lakoćom dodira. Bilo je više od elegancije, a on je hodao po tankoj liniji između svog načina rada i ukazivanja poštovanaj modnoj kući, mnogo mi se dopalo”, izjavila je modna urednica magazina Vogue, Lucinda Chambers.

Takođe, još jedna pohvala stigla je od kreatora Marca Jacobsa koji je kolekciju opisao jednom rečju – veličanstvena.