Dvadesetčetvorogodšnja Rihanna, koja je nedavno kreirala donji veš i kolekciju teksasa za kuću Armani, nastojaće na tome da je svet ozbiljno shvati kao dizajnera.

"Zaista priželjkujem sopstvenu modnu liniju. Želim da dizajniram", rekla je gostujući kod Ryana Seacresta na radiju KIIS FM - "Želim da zaslužim poverenje, zbog čega ću sarađivati sa dizajnerima i kompanijama koje poštujem. Želim da mi ljudi prvenstveno veruju, a ne da kupe nešto jer sam ja rekla 'Kupite ovo, ja sam kreirala'"

Inače, pevačica je prvi put profesionalno ušla u svet mode kada je kreirala kolekcije za Emporio Armani Underwear i Armani Jeans, za koje je bila i zaštitno lice, kombinujući svoj R logo sa zaštitnim znakom orla ove kuće. U kolekciji su se našle bajkerske jakne, safari rančevi, uske farmerke, majice prekrivene printom siluete pevačice, kao i čipkasti veš u morsko plavoj i sivoj boji.

Inače, Rijana je prethodno otkrila da voli da šokira ljude svojim modnim izborima. "Obično ne volim te ženskaste i devojačke stvari. Uvek sam volela odeću koja nije tipična i očekivana", rekla je ona.