Ćerka Cindy i Randija Gerbera je na zahtev Donatelle Versace postala zaštitno lice Young Versace kampanje.«Baš kao njena mama, Kaia ima poseban dar, kamera je obožava», rekla je Donatella «Kada je Cindy došla na snimanje prisetila sam se svih onih Avedonovih snimanja i lepih vremena koje smo provele zajedno. Bilo je divno gledati kako Kaia kreće maminim stopama»

Cindy je takođe oduševljena što je njena ćerka zaštitno lice baš za ovu modnu kuću, jer odatle nosi samo najlepše uspomene. «Jako sam uzbuđena što je Kaia izabrana da bude deo prve Young Versace kampanje», izjavila je Cindy «Imam divne uspomene iz vremena koje sam tamo provela sa Gianniem i Donatellom. House of Versace je stvarno nešto posebno za mene»

Cindy je poslednjih dana aktulena i zbog izjave koju je dala u medijima, u kojoj je rekla da modeli u današnje vreme jako teško dobijaju poslove zbog toga što se od njih očekuje i da pevaju i da glume. «Upravo sam gledala reklamu za CoverGirl sa Taylor Swift i pomislila kako je danas modelu jako teško da nađe posao», rekla je Cindy «Morate da pevate i glumite. Onda baš i ne ostaje puno posla samo za modele»