Zvezda filma “We Need To Talk About Kevin” velikodušno je poklonila svoje dve torbe poznatih dizajnera (Chanel i Victor & Rolf) aukciji “Torba, da spasite život” koju organizuje Fond "Spasite Decu". Aukcija će trajati od 25. novembra do 04. decembra.

Tilda ohrabruje i druge da se uključe i kaže: “Podignite ponude! Ponudite onoliko visoko koliko želite ili možete. Pomislite na neki veliki broj i onda ga duplirajte. I onda ga ponovo duplirajte. Ne postoji torba koja može da znači onoliko koliko vaša velikodušnost može da pomogne deci da prežive. Učinite da ovaj divni predmet stvarno bude vredan i to tako što ćete uložiti pravi novac u pravu život – i nosite ponosno taj dokaz. Nemojte da gledate na troškove. Smatrajte to vraćanjem za sve ono na čemu možete da budete zahvalni u svom životu.”

Druge poznate ličnosti koje su se takođe priključile su i Sienna Miller, Florence Welch, Gemma Arterton, Georgia May Jagger, Annie Lennox, Minnie Driver i Anna Friel koje su takođe donirale određeni broj torbi poznatih dizajnera kao što su Christian Louboutin, Mulberry, Jimmy Choo, Miu Miu i Prada.

Onlajn aukcija “Torba, da spasite život” je deo kampanje “Da ne umre ni jedno rođeno dete” kojom se želi zaustaviti umiranje više od osam miliona dece svake godine u najsiromašnijim zemljama sveta.

www.savethechildren.org.uk/bagtosave