U junu 1998. godine na HBO mreži emitovana je prva epizoda serije "Sex and the City". I iako je prošlo 20 godina od tada, mi smo i dalje zaljubljeni u glavne likove, a posebno u kolumnistiknju i simpatičnu gospođicu Bradshaw. 

Tokom godina, mnogim curama širom sveta Carrie je bila inspiracija u modnom i stilskom smislu, pošto je fantastična kostimografkinja Patricia Field odradila odličan posao oblikujući možda i najbolje odevenu tv junakinju.

Patricia je uvela houte couture modu i luksuzne dizajnere u seriju, a o garderobi koje je nosila tada glavna junakinja, još uvek se priča na popodnevnoj kafi sa prijateljicama. 

Sprecfičnost stila Carrie Bradshaw ogleda se u nespojivim stvarima, dezenima, neobičnim krojevima koji skoro uvek nose pečat "jakih" kreatora, ali i sjajnim cipelama koje su bile fetiš glavne junakinje. 

U čast jubilarne godišnjice od emitovanja serije, zapitali smo se šta bi Carrie danas, u 21. veku nosila?! 

Možda baš neke od ovih detalja:

# Micro torbu

Mini torbe su u fokusu ove godine, te ne sumnjamo da bi Carrie koja je umela prilično neobične modele tašni da iznese, ponela jednu koja je chic ali i nesvakdašnja! Opet, ne bi nas čudilo da se opredeli za micro bag s potpisom Jacquemusa, najmanju torbicu na svetu koju je među prvim prošetala Rihanna. 

Foto: Net-a-porter/Edie Parker

# PVC obuća 

Jedan detalj po kome je Carrie poznata su sigurno cipele! Njena ljubav prema njima je zaista velika, nema trenda sa kojima nije eksperimentisala, a pored kožnih, PVC sandale bi sigurno bile njena opcija u 2018.

Foto: Net-a-porter/Aquazzura

# Cvetni print

Nezaobilazno osveženje u vidu floralnog dezena je must-have u garderoberu Carrie Bradshaw! 

Foto: Net-a-porter/Diane von Furstenberg

# Mini slip haljina

Za lude njujorške noći!

Foto: Net-a-porter/Unravel Project

# Marama u kosi

Ako postoji neki detalj koji je toliko Carrie vol. 2018, onda je to marama koju bi Bradshaw ponela oko repa, ili kao detalj na torbi.

Foto: Net-a-porter/Dolce & Gabbana

# Statement sandale

Leto ne možemo da zamislimo bez dobrog para ravnih sandala, ali su nam neophodne i one na visoku štiklu. Baš kao i naša miljenica, biramo u pink boji i uživamo u toplom vremenu, savršeno spremne za večernji izlazak!

Foto: Net-a-porter/Charlotte Olympia

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/