Naslovna | Moda | Fashion vesti | Nicole Warne, top blogerka rekla sudbonosno "DA": Pogledajte video sa venčanja koji je bio čista modna fantazija

Nicole Warne, top blogerka rekla sudbonosno "DA": Pogledajte video sa venčanja koji je bio čista modna fantazija

foto: Profimedia

13. 04. 2018.

Tri dana je trajalo venčanje jedne od prvih blogerki koje su osvojile simpatije modne publike, a za to vreme Nicole je promenila pet različitih modnih izdanja.

Simpatična Australijanka Nicole Warne, jedna od prvih blogerki koja je privukla pažnju još 2009. godine kada je pokrenula svoj online vintage store Gary Pepper Girl i dama koju trenutno prati više od 1. 7 miliona ljudi na Instagramu udala se pre nekoliko nedelja.

Sudbonosno "da" Nicole je izrekla fotografu Luke Shadboltu na Novom Zelandu krajem marta.

Ceremonija venčanja trajala je puna tri dana, za koja je mlada promenila pet custom made izdanja, počev od kropovanog topa i pantalona s potpisom australijskog dizajnera makendonskog porekla Tonija Matičevskog, koje je izabrala za žurku dobrodošlice.

Nakon toga Nicole je odenula prelepu haute couture Valentino venčanicu otkrivenih leđa sa dugačkim rukavima i čipkanom teksturom.

Uostalom, pogledajte u nastavku video koji će vam najbolje dočarati koliko je ovo venčanje bilo jedna prava (modna) bajka:  


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE