Ako ste na tren i pomislili da će Kaia Gerber da bude model o kome ćemo najviše pričati, sinoćni dan na NYFW vas je i te kako razuverio u tome.

10-godišnji Desmond koji se sam prozvao "drag kid" obeležio je reviju brenda Gypsy Sport iza kog stoji Rio Uribe, nagrađivani mladi dizajner. Dečak koji svoj stil naziva androgenim, a za inspiraciju navodi drag kraljicu RuPaul, kao i modu Clib Kidsa i Blitz Kidsa, zatim umetnost Andy Warhola i Keith Haringa, i modele Johna Galliana i Alexandera McQueena bio je glavna zvezda jesenje kolekcije američkog brenda koji odavno spada u krug provokativnih, ekcentričnih i vrlo upečatljivih brednova na tlu Amerike.

Ovaj fotogenični dečkić koja izrasta u ozbiljnog poslovnog čoveka (iza kog sigurno stoji odrasla osoba i neki roditelj ili rođak) već je najavio otvaranje prve dečje prodavnice za decu koja žele da se oblače u "drag" odeću pod nazivom House of amazing.

Desmond čije puno ime je Desmond Napoles, na Instagramu je postovao fotografiju sa propratnim tekstom "OSEĆAM SE F-EEE-NOMENALNO!!! Toliko sam zahvalan za priliku da se pojavim na ovoj reviji".

Napoles koji je prema sopstvenim tvrdnjama počeo već sa dve godine da se oblači u stilu drag kraljica, šetajući po kući u maminim štiklama i sa perikom na glavi, bio je definitivno najslikanija osoba sinoć u Njujorku.

Na reviji brenda Gupsy Sport, Desmond je nosio oversize, vrlo kostimiran crni blejzer sa belim karnerima iz elizabetanskog doba oko vrata i to tako samouvereno da je izgledao kao sam RuPaul koji ga je prošle godine ugostio u svojoj emisiji kao "budućnost Amerike".    

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/