Prošle nedelje sve nas je iznenadila vest kako umetnični direktor muških kolekcija u Louis Vuittonu, Kim Jones odlazi iz prestižnog francuskog brenda. Kim se od brenda ali i poklonika njegovog seznibilteta oprostio sinoć u Parizu, prikazavši svoju poslednju kolekciju za LV.  

Jones je bio glavni um iza Vuitton streetwear estetike vrativši u samo orbitu trendova patike i trenerku, ali i ostvarivši fenomenalnu saradnju kuće sa brendom Supreme.

Engleski dizajner koji je u LV bio od 2011. godine na mestu art direktora muških linija, poklonio se poslednji put sinoć pariskoj publici u društvu dve dugogodišnje prijateljice i ikone modelinga - Kate Moss i Naomi Campbell.

Britanske modeling zvezde odazvale su se rado pozivu bliskog i dragog prijatelja te nalik Cindy, Claudiji, Naomi, Carli i Christy omogućile da modni svet dobije još jedan momenat za pamćenje.

Obe manekenke su bile odevene u pvc mantile sa brendiranim logom kuće po celoj površini trenča koji je izgledao kao najluksuzniji komad na planeti.

Naomi je bila u crnom, Kate u boji konjaka ( već možemo da zamislimo kako se pravi lista čekanja za iste), dok su obe zvezde na nogama imale čizme u stilu martinki, u skladu sa bojom mantila. 

Legendarni manekenski duo videli smo poslednji put zajedno u maju prošle godine kada su devojke bile deo humanitarne revije Runway for Relief, održane tokom Kanskog festivala.   

Za sada nije poznato ko će zameniti Kima na mestu kreativnog direktora u LV. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/