Cvetni motivi dizajnera Erdema osvojili su srca dizajnerskog tima H&M-a, ali i brojnih zvanica koje su sinoć prisustvovale predstavljanju jedinstvene kolekcije ERDEM x H&M.

Na događaju održanom u Muzeju grada Beograda koji je, za ovu priliku, oplemenjen bajkovitom scenografijom, okupio se veliki broj poznatih ličnosti među kojima su bili Emina Jahović, Marko Janketić, Nikolina Pišek, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Ašok Murti, Aleksandra Gudelj, Nemanja Velikić, Zoran Baranac, Ilda Šaulić u pratnji Dušana Lazića, Lepa Brena, Milica Todorović, Sara Jovanović, Saša Vidić, Ana Kokić, Boki Perić, Maja Nikolić, Minja MIletić, Beba Dragić, Borka Tomović, Bojana Ordinačev, Jelena Gavrilović i mnogi drugi. Oni su uživali u kupovini i raskošnom ambijentu, okruženi specijalnim komadima iz kolekcije prepune cvetnih printova koji odražavaju jednu od Erdemovih najvećih strasti.

"Poznajem rad čuvenog dizajnera Erdema i bila sam oduševljena saznanjem da priprema kolekciju za H&M. Veliko mi je zadovoljstvo što večeras imam priliku da predstavim ovako inspirativne kreacije koje odišu zaista posebnim šarmom. Kreacije su romantične, a ujedno i moćne. Vidi se da je puno pažnje posvećeno kvalitetu materijala, detaljima i specifičnom kroju. Haljina koju večeras nosim ujedno je i moj omiljeni komad iz ERDEM x H&M kolekcije“, izjavila je Emina.

Emina Jahović i Danilo Drobnjak

"Nisam sklon eksperimentisanju kada je garderoba u pitanju, ali u kolekciju ERDEM x H&M sam se zaljubio na prvi pogled i, moram priznati, veoma sam uzbuđen što sam večeras ovde. Toliko je predivnih komada u muškoj kolekciji, koja je ujedno i prva koju je Erdem ikada uradio, da sam se teško odlučio šta ću večeras nositi. Na kraju sam odabrao klasično sivo odelo, jer ono nikada ne izlazi iz mode“, izjavila je mlada glumačka zvezda Marko Janketić.

Kolekcija ERDEM x H&M biće u prodaji od danas, 2. novembra u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u odabranim prodavnicama širom sveta.

Pogledajte u nastavku koga smo sve videli na ekskluzivnom predstavljanju kolekcije:

Duška Jovanić

Ašok Murti

Marija Tarlać

Verica Rakočević i Veljko Kuzmanović

Natalija Cvetković, Mina Krstić i Duška Jovanić 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/