Spektakl Chanela niko ne želi da propusti. To se posebno odnosi na slavne stylish trendsetere kojima je revija francuske kuće obavezna u gustom rasporedu. Kako zbog dugoročnosti, uticaja na modu, Karl momenta, scenografije koja je uvek jedinstvena - Chanel odavnina privlači možda i najveću pažnju od svih modnih kuća.

Upravo zbog toga njegov prvi red može jedino da pobedi Dior i to kada se na njegov poziv odazovu sve ambasadorke kuće i specijalni gosti. A kada imate u prvom redu Cindy Crawford i italijansku filmsku divu Monicu Bellucci onda vam je zagantovan najbolji front row u sezoni. 

Pored Cindy i Monice (dve dame koje retko posećuju PFW) na reviji smo videli u prvom redu i Caroline de Maigret, Miru Dumu, Inès de La Fressange... Ipak show je ukrala Cindy koja je sve podsetila na svoja moćna modeling izdanja jednom savršenom crno-belom kombinacijom. Beauty je možda bio još najupečatljiviji jer retko ko ima tako prelepu, talasastu kosu kao Cindy iz reda kultnih supermodela.

Pogledajte u galeriji top 6 zvezda prvog reda Chanela.

Dok je glavna zvezda revije bila mlada Kaia Gerber, prvi red je pripao njenoj majci koja je na show došla vidno raspoložena!