Njeno ime je Pasha Harulia, dolazi iz Ukrajine i ima 16 godina. Za razliku od njenih malo starijih koleginica čije modne korake prate paparaci u stopu, mislimo na Gigi i Bellu Hadid, Kendall Jenner, mlađana Pasha pripada onoj grupi cura koje iz senke pokazuju svoju moć modelinga. 

Mlada ukrajinska zvezda pažnju je privukla na reviji Miuccie Prade za proleće 2018. godine i to pixie frizurom i licem lutke, a i sama nije krila oduševljenje što sarađuje sa kreatorkom! 

"Bila sam veoma uzbuđena temom revije i "grafičkim" intervencijama na tekstilu. Biće da sam oduševljena stripovima, samim tim i revijom koja je njima inspirisana."

Pasha je takođe i miljenica dizajnera Demne Gvasalije koji je zaslužan za njenu saradnju sa Balensiagom i Vetementsom. Saradnja nije slučajna, jer po njenim rečima, na svojoj karijeri je radila intezivno dve godine, smatrajući da se ne postaje preko noći uspešan model i da su za ovu vrstu posla potrebne veze i kontakti. 

"Na početku sam smatrala da je modeling hobi za glupe devojke! Ali kako sam poglešila! Danas sam presrećna što sam deo magične industrije, koja raste i razvija se."

Kao svaki profesionalac, Pasha ima lična interesovanja koja su je u mnogo čemu oblikovala na poslu: "Zainteresovana sam za izučavanje feminizma i njegove istorije, a aktivnost izrašavam kroz učenje."

Njen ukus za muziku je više nego zanimljiv, ali i sport. 

"Obožavam bejzbol, koristim svaki slobodan trenutak da vežbam, a ako ne stižem, onda gledam utakmice na TV-u. Sve knjige Stephena Kinga dolaze u obzir u slobodno vreme, a muziku obožavam. Na mojim playlistama mora da se nađe Oh Wonder, Fleetwood Mac i Radiohead."

Plava krhka devojka je veoma posnosna što je Ukrajinka. 

"U Ukrajini, ljudi imaju najtoplija srca i veoma mi je teško da objasnim koliko sam ponosna što dolazim odatle."

Posebnu stvar koju voli u svom poslu je saradnja sa prijateljima: "Skoro sam bila u Nemačkoj i bilo je veoma cool da sarađujem sa mojoj prijateljicom i fotografkinjom Elizavetom Porodinom. Uvek me zasmejava!"

O planovima, kaže: "Važno je znati kakva osoba želite da postanete. Nije dovoljno da budete samo lepi, za sada je to moj posao, ali u budućnosti ću se verovatno baviti drugim stvarima. "

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/