Nova kolekcija bluza i košulja koje je radila svetski poznata stilistkinja Masayo Kishi "pršti" od boje, cveća, traka i mašni. Za nastanak ove kolekcije, Kishi je inspiraciju zapravo pronašla u poslu. 

"Posao stiliste je sve samo ne glamurozan, podrazumeva da jurite ceo dan i skoro ste stalno u jednom te istom odelu u mom sličaju u istoj košulji. I sve pre mora da bude udobno."

Očigledno zbog odevne monotonije, kada je ugrabila malo vremena stvorila je veoma, šarene ready-to-go komade, koji su klasičnih krojeva, rađene od restlova svile i inspirisani kalidoskopom...   

"Pokrenula sam celu liniju pod nazivom Edeltrud Hofmann - imenom mog alter ega. Takođe sam smatrala da je ženama potrebna složenija garderoba, a ne samo jednobojne košulje. Materijali sa kojima sam dolazila u kontakt, ako su ostali viškovi to sam iskoristila, sklapala sa drugim dezenima... Cene se kreću od 625 pa do 750 dolara i za sada se naručuju preko interneta. "

Kreatorka je naglasila da su bluze inspirisane snažnim ženama kao što su to bile urednica magazina Vogue Diana Vreeland i modna muza i dizajnerka Loulou de la Falaise. 

"Siluete košulja su inspirisane 40-im, 50-im, 70-im godinama prošlog veka. Posebno su me oduševljavali rukavi iz ovih perioda, a akcenat koji sam  stavila se odnosi na obradu ramena. Kada se dobro uradi taj deo oko ramena, čak i nesavršen oblik tela učiniće ženstvenim i delikatnim."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/