Posle nekoliko meseci odlaganja, Melania Trump se konačno sa sinom Barronom preselila u Vašington, odnosno predsednički dom - Belu kuću. U glavni grad Amerike, prva dama je već po samom dolasku donela njujorški glamur i tako opet stavila do znanja da je moda za nju rođena.

Ovog puta slovenska lepotica se u duhu velikog dolaska i ulaska u Belu kuću, zanimljivo, opredelila za jednostavnu i svedenu varijantu. Nekoliko decenija ranije, na sličan način ušla je i Jacqueline Kennedy, a da slučajnost bude veće, Barron je prvi dečak koji će živeti u predsedničkoj vili posle Kennedijevih. 

Ipak, šta nas je ovog puta inspirisalo i oduševilo u Melanijinom izgledu?

Pa, pre svega neverovatna sigurnost u izgledu, koju je obezbedila bela jednostavna majica Dolce & Gabbane, zatim karamel pantalone na ivicu brenda Bally i naravno luksuzni momenat u vidi aksesoara - čuvena Birkika koja je definitivnu unela glamur i eleganciju u celokupni izgled.

Pogledajte na sledećoj strani kompletan look Melanije Trump:

PageBreak

U totalu, braon-bela kombinacija je podignuta na viši nivo uz pomoć Manolo Blahnik cipela od zmijske kože, dok je pogled skriven iza oversize naočara. Nema šta, prva dama Amerike diktira modni tempo i rekli bismo, veoma je uspešna u tome. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/