Ovoga puta kreatorka je otišla korak dalje u prikazivanju ženskih tajni zavodljivosti. Sofisticirana i savremena žena treba najpre da se dopadne sebi. Novi modeli govore upravo o toj intimnoj zavodljivosti najudobnijih kućnih haljina i spavaćica.

Svaka haljina prikazuje neku tajnu lepšeg pola, bilo da je reč o breteli veša, prorezu koji intrigira. Materijali poput svile i pamuka nežno klize niz žensko telo odajući utisak neprikosnovene udobnosti. Novitet u kolekciji su zapravo grudnjaci od najfinije čipke koji su sada apsolutni trend i ao deo outfita savršeno se kombinuju uz haljinu ili bluzu.

Ručnim radom istaknuta je kompozicija cvetnih motiva iz prirode.

Krop topovi i košulje u kombinaciji sa suknjama interesantnih formi mogu biti odličan izbor i u dnevnoj i večernjoj prilici. U kolekciji dominiraju predimenzionarni karneri koji odaju razigrani duh romantičnih dama.

Haljine poput spavaćice su lako primenljive u bilo koje doba dana i večeri odajući utisak udobnosti i senzualnosti, bilo da ih nosite na ravnu obuću ili visoke potpetice.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Nova kolekcija srpske dizajnerke inspirisana je intrigantnim ženskim tajnama zavođenja.