Glavni junaci ove modne priče su svedeni krojevi, monohromatska paleta, ali i beskonačna igra boja i printova. Odabrani komadi odišu buntovnim duhom i trendovima kojima nećete odoleti. Kampanju je slikao beogradski fotograf Miloš Nadaždin.  

U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Hilfiger denim, Guess, Liu Jo, Levi’s, Scotch&Soda, Calvin Klein, Timberland, Premiata, Munich, NZA New Zealand i drugi.

Uhvatite korak sa color blocking trendom koji je u fokusu sezone i kombinujte sa lakoćom nove nijanse iz svoje stilske palete.  

Multibrand prodavnice Fashion & Friends se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Nišu, Crnoj Gori – Podgorica, Budva i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

Pogledajte u galeriji kompletnu kampanju za prolećnu kolekciju brendova koje možete naći u prodavnicama Fashion & Friends... 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, Fashion & Friends, predstavio je novu kampanju za proleće/leto 2017. pod nazivom „Colors of spring“.