Kada nam je jesenas u poseti bila divna Valerie ispred Elle International jedna od ključnih tema sastanaka je bio projekat Elle Fashion Now koji je tada bio u početnoj fazi. 

Naime, kao najprodavaniji modni magazin na svetu, ELLE je oduvek tragao za novim modnim talentima u želji da sazna ko su novi Karl, Miuccia, Donna, Tom Ford, Alexander McQueen pa i Roksanda Ilinčić.

Dugogodišnji trend promovisanja mladih i još uvek neafirmisanih dizajnera ELLE sada na globalnom nivou nastavlja moćnim projektom Elle Fashion Now koji od danas startuje na posebnoj platformi www.ellefashionnow.com.

O čemu je zapravo reč?

Modni urednici iz čak 46 Elle izdanja širom planete, među kojima se našla i naša Ana Ostojić su izabrali svoje favorite iz matičnih zemalja koji bi uskoro trebalo da kroje svetsku modnu scenu.

Srpska redakcija je izabrala mladu i supertalentovanu Nevenu Ivanović kojoj smo na jubilarnom 40. po redu BFW dodelili Nagradu za najupečatljiviju reviju. Nevena čiji brend se zove NEO Design u junu prošle godine je diplomirala na Fakultetu za umetnost i dizajn, a početkom novembra već predstavila svoju prvu samostalnu kolekciju.

foto: Milenko Miklja

Spoj futurističke atmosfere, umetničkog dodira i tradicije istočne kulture Nevena provlači kroz moćnu crnu formu.

Mlada dizajnerka svojom prvom revijom prikazala je da individualnost može, i treba da se neguje u savremenom društvu. To su prepoznali i skauti iz Evrope koji su joj na nedavno održanom BFW dodelili prvu nagradu Fashion Scout London za Jugoistočnu Evropu koja joj omogućuje da prikaže svoju kolekciju na LFW u septembru pri programu ONES TO WATCH.

Još jedan dokaz da srpski Elle ume da prepozna neverovatan talenat!!

foto: Milenko Miklja

Nova generacija dizajnera je prezentovana na zvaničnoj Elle Fashion Now platformi. Svako od dizajnera je predstavio sebe sa 3 različita modela, pa i Nevena.



Pozivamo vas da podržite ovaj sjajan projekat i glasate za Nevenu putem ovog linka!

Promocija nove generacije dizajnera može da počne!

Glasanje je otvoreno do 24. maja 2017!!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/