Naslovna | Moda | Fashion vesti | Seda kosa, nesavršene mere i prirodna lepota: Zadivljujuće fotografije 57-godišnje manekenke u donjem vešu (Foto)

Seda kosa, nesavršene mere i prirodna lepota: Zadivljujuće fotografije 57-godišnje manekenke u donjem vešu (Foto)

Foto: Instagram / fashionz.co.nz

10. 03. 2017.

Žena je uvek lepa, bez obzira na godine ili savršene mere koje nameće modna industrija. Fotografije ove divne dame to dokazuju...

Mnogi brendovi donjeg veša za svoje kampanje biraju mlade, vitke manekenke. Čak i oni koji su se u poslednje vreme fokusirali na uvođenje plus-size manekenki u industriju, vode računa da njihovi modeli ne budu stariji od 27 godina.

Ali kao i u svemu, postoje i oni drugi koji misle drugačije i to dokazuju celom svetu. Primer za to je Lonely Lingerie, brend iz Novog Zelenda.

Ovaj brend nam je sa ponosom predstavio svoju najnoviju kampanju sa fokusom na žene u 50-im, a mi smo oduševljeni.

Naime, ovaj brend je angažovao Mercy Brewer, manekenku koja je prisutna na sceni još od 1980. Naravno, ona je profesionalac, ali imajte u vidu da Lonely Lingerie ranije u svojim kampanjama predstavljao modele koji su manje zastupljeni u medijima. Primer za to je fantastična kamanja u kojoj se pojavio transrodni model Aurel Haize Odogbo.

Manekenka Mercy je oduševljena što je baš ona lice ove kampanje, a to je objasnila rečima:

"Verujem da je došao trenutak kada počinje da se prihvata lepota starijih žena, sa svim nesavršenostima. Ova kampanja ohrabruje druge dame i navodi ih da prihvate starost kao nešto pozitivno i lepo."

Na sledećoj strani pogledajte fotografije ove kampanje...

Nastavak na stranama: 1 2 »

KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE