Svake sezone na pistama u Njujorku, Parizu, Londonu i Milanu prošeta i po nekoliko stotina devojaka, a među njima se po prvi put nađu i neka potpuno nova lica. Nakon brojnih kastinga i revija, upravo ovde - u najvećim svetskim prestonicama mode, devojke dobijaju priliku da zablistaju i skrenu pažnju na sebe.

Tenzija je velika, jer se od svake devojke očekuje da ispuni standarde, što nije lako kada predstavljate jedan Chanel, Versace ili Dior.

Predstavljamo vam sedmorku koja će po mišljenjima modnih stručnjaka uzdrmati tron sestrama Hadid i ostalim aktuelnim modelima.

1. Impy

Nekada brineta a sada slatka plavuša, ova devojka već je radila za nekoliko velikih imena, kao što su: Fendi, Chanel, Stella McCartney i Versace.

foto: Instagram/ximpyx

2. Emm Arruda

Emm sarađuje sa Diorom, Valentinom, Chanelom i Louis Vuittonom i to veoma uspešno. Ova devojka ima samo 17, a pre nekoliko godina nije ni pomišljala o karijeri u modeling svetu, s obzirom na to da je bolovala od spondiloze, koja joj je nakon operacije ostavila ogroman ožiljak preko čitavih leđa. 

foto: Instagram/emm_arruda

3. Hoyeon Jung

Ova harizmatična devojka iz Južne Koreje, već se pojavila u editorijalima za W Korea i Vogue Korea. Opisuju je kao manekenku sa cool faktorom, što joj je već tokom prve sezone donelo otvaranje revija za Rag & Bone i Marc Jacobs.

foto: Instagram/hoooooyeony

4. Brittany Noon

Devetnaestogodišnjakinja koja dolazi sa britanskog ostrva Anguila, poseduje neverovatnu moć transformacije. Svoj modni potencijal dokazala je na haute couture revijama za Dior, Jean Paul Gaultier i Armani Prive.

foto: Instagram/brittanynoon

5. Mckenna Hellam

Nakon svega jednog pojavljivanja na sezonskim revijama u vodećim modnim prestonicama, ova devojka je učestvovala u kampanji za Stellu McCartney i Salvatorea Ferragama. Jedva čekamo da vidimo kod koga će prošetati na Njujorškoj nedelji mode.

foto: Instagram/mckennahellam

6. Ellen Rosa

Ova Brazilka već je miljenica modnog miljea. Samo prethodne sezone (koja je ujedno i njeno prvo pojavljivanje) bila je bukirana za čak 30 revija! Mogli ste je videti u italijanskom Vogueu, editorijalima W magazina, kao i na naslovnici japanskog Vogue za februar 2017.

foto: Instagram/ellenghr

7. Michelle Gutknecht

Mlada Poljakinja dokazala se u svetu ready-to-wear revija, a potom zablistala noseći haute couture kreacije za Valentino, Chanel, Dior i Giambattistu Vallija. Ne sumnjamo da će na ovosezonskoj Nedelji mode u Njujorku još jednom dokazati svoj potencijal.

foto: Instagram/michelle_gtk

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/