Pre-Fall sezona se ne smatra veoma popularnom među manekenima jer nudi priliku da budete deo ne samo low-key kampanja već i editorijala. Kreativni direktor francuskog giganta Riccardo Tisci je poznat po nesvakidašnjim kastinzima, pa je za zvezdu najnovije kolekcije izabrao sveže, novo Givenchy lice i to na reviji Victoria’ Secreta.

U pitanju je je devojka plave kose i dugih nogu – Elsa Hosk.

Popularnost je dobila u momentu kada je postala članica famoznih VS anđela, kraseći luksuzne krpice donjeg veša širom sveta.  

U kampanji za Givenchy Elsa je predstavljena dosta suptilnije, pa ovu nežnu lepoticu vidimo u nešto drugačijem izdanju. Izbeljene obrve, uske čizme preko butina i ogroman duks prekriven logom francuskog brenda su deo ovog pomalo mračnog imidža koji je ona ponela na vrlo kul način.

Do we like it? Definitely big yes! 

Hoskova je inače jedna od retkih VS zvezdi koja se preorijentisala na stranu visoke mode, prateći karijerske stope koleginica i Tisci miljenica – Adriane Lime i Candice Swanepoel. 

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/