Nakon što je nekolicine ragbi igrača, poput kvoterbeka Daka Prescotta i odbrambenog igrača Von Millera, nosila Yeezy 750 čizme-kopačke tokom igre, NFL je zvanično odobrila ovaj komad obuće za igru. Samo mala napomena: nošenje bilo kakve obuće, kao i odeće koja nije odobrena od strane NFL-a je strogo zabranjeno i kažnjava se!   

Yeezy kopačke su dostupne u dva kolorita - bež i prašnjavocrnoj varijanti sa debelim, podignutim đonom i krstastim kaišom. Uprkos tome što bež i nije baš sportska boja te se samim tim ne slaže u potpunosti sa bojama oficijalnih sportskih dresova to nije sprečilo igrače da u punom jeku prihvate ovaj komad kao najnoviji trend.

Mada, prihvatanje Yeezy modela na 'terenu' nije najluđa stvar koju smo videli. Samo dve nedelje ranije, Von Villeer je trčkarao travnatim poljem i branio boje svog tima u perjanim kopačkama koje su inspirisane pravim petlovima. 

Javićemo vam kuda će sve ovo odvesti. Do tada, zanimljivo je da Kanye West osvaja neke sfere koje su do sada bile isključivo zatvorenog tipa. Taj uspeh mu se mora priznati i čestitati!

Foto: Instagram/ourgenerationmusicco

Tekst: Nemanja Lalatović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/