Iako se prvi put predstavila beogradskoj modnoj publici, Bojana je ovaj zadatak odradila po visokim standardima: zahtevna i maštovita scenografija, kratki film autora Nemanje Novakovića, kao savršen intro za reviju, animacija inspirisana njenim kreacijama i više od trideset izlazaka, što je sigurno jedan ozbiljan početak.

Pod kreativnom direkcijom studija DesignBüro, u izvedbi Stage Maker-a i organizaciji agencije Preventer, Bojana Jovetić je na vrlo zanimljiv način predstavila svoj višemesečni rad kroz kolekciju koju je simbolično nazvala “First Temptation”.

Koreograf ove revije je bila Jelena Mladenović, ispred tima šminkera stajala je Nena Ilić, dok je za frizure bio zadužen Aleksandra Gligorijevski.

Već sledeće nedelje, Bojana će ovu kolekciju prikazati u Podgorici  u okviru manifestacije Fashion Connection, a sredinom novembra jej čeka otvaranje i svog prvog showroom - ATELIER BOJANA JOVETIĆ, na Novom Beogradu (Trešnjin Cvet 5) gde ćete moći da pronađete sve Bojanine modele.

O kolekciji: Kolekcija “First Temptation” je posvećena ženama koje vole izazov, koje ne vole pravila i uživaju u tome da budu različite. Vođena motom ‘’Ne znaš dok ne probaš’’, Bojana Jovetić je svoju prvu kolekciju posvetila uprvo damama koje vole da eksperimentišu, da spajaju nespojivo, koje vole da se igraju, u skladu sa svojim raspoloženjem i određenim prilikama.

Kolekciju čine najrazličitiji odevni komadi - suknje, haljine, pantalone, košulje, kaputi, u modernim formama i sečenjima u kombinaciji sa vanvremenskom klasikom.  Od materijala je koristila kožu, pliš, svileni muslin, šantug svilu, elastični keper sa sjajnim premazima, lamirani keper, kamel, kašmir trikotažu u aktuelnim bojama i dezenima..

Kroz kolekciju se provlače metalni zipovi, ukrasni "nakit", dugmad, nitne i metalna dugmad.

Interesovanje za ovu reviju je bilo izuzetno, a u prepunom klubu Drugstore, pored brojnih predstavnika medija, mogle su se primetiti mnoge ličnosti iz javnog života, koje su došle da pruže Bojani podršku - Marina Tadić, Dragana Mićalović, Vladan Savić, Vladimir Božović, Jelena Trifunović, Nenad Radujević, Ines Janković, Filip Maksimović i mnogi drugi.

Nenad Radujević, Marina Tadić i Ines Janković

Bojana Jovetić je rođena u Podgorici, a osnovne i master studije zavrsila je u Beogradu. Ljubav prema modi navela ju je da tri godine nakon završetka studija upiše kurs dizajna na institutu Callegari, u sklopu Akademia de Lusso u Beogradu. Na istom institutu, diplomirala je image consulting.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija