Sa svakom novom modnom sezonom dolazi i nova postava rastućih zvezda koje svojom pojavom i izgledom pokoravaju modnu scenu. Zato smo rešili da vam predstavimo naša omiljena nova lica koja smo upoznali u okviru aktuelnih revija koje su održane tokom modnog meseca.

One su mlade, uspešne i naravno- perspektivne, a ono što je zanimljivo je da dolaze sa svih strana sveta, te zaista svaka od njih poseduje specifičnu i jedinstvenu lepotu.

Predstavljamo vam 12 novih manekenki koje osvajaju pistu:

Matilda Dods

Matilda je muzičarka koja dolazi iz udaljenog primorskog grada Byron Bay koji se nalazi u Australiji. Slobodno možemo da kažemo da joj je manekenstvo u krvi, jer se njena majka dve decenije bavila modelingom.

Foto: Instagram / matildadods 

Ellen Rosa

Brazilska lepotica Ellen Rosa je u okviru poslednje Nedelje mode u Njujorku hodala pistom noseći kreacije najpoznatijih dizajnera. Možemo slobodno da kažemo da je ona već prepoznatljivo lice, s obzurom da je radila mnoge modne kampanje i fotografisala se za naslovne strane u Brazilu, zemlji iz koje potiče.

Foto: Instagram / ellenghr

Dilone

Dilone je rođena u Njujorku, a njen neobičan izgled joj je praktično pomogao u karijeri. Za jesen, ona je odabrana da predstavlja veliki broj luksuznih modnih kampanja, a pored toga svojom lepotom krasila je najbolje modne magazine širom sveta.

Foto: Instagram / _dilone

Isabella Ridolfi

Isabella je aktivna u modelingu poslednjih nekoliko godina, a ove sezone lepa Brazilka je uspela da osvoji sve najbolje revije na nedelji mode. i tako osigura sebi nekoliko luksuznih kampanja za jesen.

Foto: Instagram / isabellaridolfi

Londone Myers

Poreklom iz Gruzije, Londone je svoju karijeru započela kao asistent medicinskog tehničara, ali se ipak odlučila za pauzu u medicinskoj karijeri kako bi se posvetila uspešnoj modeling karijeri.

Foto: Instagram / jordanblok

Jordan Moon

Jordan je studentkinja prve godine fakulteta Fashion Institute of Technology (FIT), a obzirom da je tek pristupila svojoj agenciji u Njujorku ovog leta, ona je jednako posvećena studijama i kastinzima.

Foto: Instagram / jordan.moon

Paulina Frankowska

Paulina je nova manekenka na internacionalnog modeling sceni. Naime, ona se pojavila ove godine i već je uspela da dobije uloge u glavnim kampanjama, kao i veliki broj zanimljivih gig snimaka, na kojima šeta najraskošnije haute couture kreacije u Parizu.

Foto: Instagram / jhuliana_official

Huan Zhou

Možda prepoznajete ovu devojku sa street style fotografija- ozbiljno, ona se fotogorafiše sve vreme, ali Huan je najpoznatija u industriji po dominaciji modnom pistom, i ona je omiljeno lice mnogih luksuznih brendova.

Foto: Instagram / patriciahassanegbe

Roos Abels

Kada god je kod kuće u Holandiji, ova lepotica je možda najviše zauzeta oko koledža, ali to je ne zaustavlja da postane jedna od najpopularnijih lica u biznisu.  Pa ove sezone, ona je bila bukirana za svaku glavnu reviju u Njujorku.

Foto: Instagram / roosabels

Kiki Willems

Zahvaljujući svom neobičnom i pomalo kontraverznog edgy looka, holandski model Kiki Willems je zaradila sebi ekskluzivu sarađujući sa glavnim modnim kućama i radeći revije za najvažnije i najznačajnije modne dizajnere.

Foto: Instagram / kdhwillems

Hannah Bennett

Ovde je razlog da pratite fashion ljude na Instagramu: to je način na koji je ova studentkinja ušla u svet modelinga. Hannah je na ovoj društvenoj mreži zapratila sadašnjeg agenta i ostalo je istorija....

Foto: Instagram / hannahbennett7

Mayka Merino

Španska manekenka Mayka Merino je odrastala u španskom gradu Jerez, a otkrivena je kada je imala četrnaest godina. U poslednjih nekoliko godina, ona je već hodala za mnoge od top dizajnerskih revija širom sveta.

Foto: Instagram / maykamerino

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija