Kada je reč o modelima, Michael Kors ima jasan stav: nema anoreksičnih modela koji izgledaju kao beskućnici, niti mrtve eskpresije lica kao i provokativnosti. Fokus je na moćnim ŽENAMA koje izgledaju kao da su pokorile ceo svet!  

U skladu sa time, dizajner je popunio svoj show klasičnim lepoticama koje imaju sjajan karakter, moć transformacije, obline, te na najbolji način predstavljaju tipičnu američku lepotu.

Naravno, Joan Smalls je bila jedna od najglamuroznijih manekenki na sceni, a razlog za to je njena sposobnost kanalisanja te pozitivne, moćne energije, koju obožavaju Michael Kors i kasting direktor John Pfeiffer pa joj je pripala čast da otvori reviju. 

Na samom otvaranju revije i početku prezentacije kolekcije za proleće/leto 2017 imali smo priliku da vidimo zanosnu Joan u plavoj haljini koja nas je uvela u show, a osim tog samopouzdanog stava, nismo mogli da ne primetimo njenu vitku, atletsku građu. 

Foto: Instagram / joansmallsteam

Kendall Jenner, Bella Hadid i Taylor Hill su sigurno sa svojim pratilacama podelile fotografije na Snapchatu, ali i pored velike moći društvenih mreža, sofisticirana zabava je bila upravo na pisti - i ništa nije moglo da prenese ovu sjajnu atmosferu.

Devojke su nas podsetile na Michaelove višegodišnje muze - Ali MacGraw i Lauren Hutton koje su na najbolji način umele da iznesu njegove seksi, trendi komade dizajnirane za jake, samouverene žene.

Pored Belle, Kendall i Joan ne smemo da zaboravim da spomenemo i Cameron Russell, Ondriu Hardin, Lexi Boling, Sarah Brannon, Grace Hartzel i Jamie Bochert, koje su takođe radile ovu prestižnu reviju. 

Foto: Instagram / lifeofvsangels

Veliki deo postave su činile i devojke koje nisu rodom iz Amerike poput Mayowe Nicholas, Luisane González, Farette, Jessie Bloemendaal i Ellen Rose koje su prvi put nosile Kors modele...

Ipak, samo zatvaranje revije je pripalo supermodelu Carolyn Murphy (42) koja nam je u pravom američkom stilu donela nešto što nam krajnje nedostaje na Njujorškoj nedelji mode: zrelost!

Foto: Instagram / ninuca789

Na svim drugim revijama su uglavnom pistom dominirali tinejdžeri ili devojke jedva u svojim dvadesetim. Prisustvo 42-godišnje Murphy je bilo pravo osveženje. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija