Iako ih retko viđamo, padovi i nezgode na pisti su sasvim očekivane pojave na revijama. Ništa neobično, i ništa senzacionalno, i pritom, dešavalo se i dešava se najboljima. Setimo se Candice Swanepoel koja je prošle godine baš za vreme FW-a pala na Givenchy reviji.

Činjenica je da koliko god dugo da ste u modeling svetu - početnik ili veteran, ne možete uvek da računate na to da ćete samouvereno prošetati pred nekoliko stotina ljudi na potpeticama od 20 santimetara, u uzanoj suknji, haljini. I to pred medijima, fotografima i modnim zvanicama koje kao da jedva čekaju da neka od cura, a posebno neka od cura Hadid padne pa da kažu "baš mi je drago!". 

To se upravo i desilo, mladoj i popularnoj Belli Hadid, licu Diora i devojci koja je proglašena za Model godine. Bella je tokom Michael Kors revije pala prilično nezgodno, podsetivši nas da baš poput svih nas, i ona ima problem da ostane u vertikali dok šeta u nenormalno visokim potpeticama, odevena u uzanu haljinu.

Nalik svakom profesionalcu, Bella je okružena šokiranim licima brzo ustala, nasmešila se i nastavila da korača pistom. Nakon toga, Bella je bila jedna od najupečatljivijih modela na reviji pored Joan Smalls i Taylor Hill.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija