U jednom industrijskom studiju koji se nalazi na korak od njujorškog High Line paaka, frizeri i šminkeri su pripremali modele za DKNY reviju.

Zalizana kosa i atraktivna usta sa šljokicama su za potrebe revije bili prenaglašeni, a vizažisti su dobijali detaljna uputstva od Eugene Souleiman i Pat McGrath, koje su pomno pratili svaki njihov korak.

Frizura i šminka su na showu izgledali kao delikatni nakit, koji je dopunjavao celokupan izgled na sceni.

"Bila sam veoma uzbuđena", rekla je Bella Hadid povodom prve revije koju je radila za veliku modnu kuću. Njeno pojavljivanje na pisti, u mini haljini sa ogromnom kapuljačom je izazvalo talas oduševljenja.

Iza scene, u bekstejžu Taylor Hill je bila okružena fotografima dok je umetnik stavljao poslednji sloj šminke na njena usta. U isto vreme manekenka Stella Maxwel je pozirala ispred blica fotoaparata.

Postava supermodela koje su predvodile Bella, Taylor i Imaan, prikazala je sjajne komade, kao što su dukserica, kratki sportski šorčići i uski topići sa logom brenda, za čiji izgled su bili zaduženi Dao-Yi Chow i Maxwell Osborne, kreativni direktori DKNY brenda.

Ovi komadi su uspeli da izazovu veliku pažnju, upravo zbog estetike, sa naglašenim seksi izgledom. Naime brend je uspeo da spoji sportski izgled i fatalnu zavodljivost.

Pored pomenutih manekenki, postavu su činile devojke koje smo ranije mogli da vidimo na reviji Victoria’s Secret brenda. Vitka figura i naglašene obline izgledaju odlično u odeći, ali i bez nje.

I zaista, Romee Strijd, Jasmine Tookes, i Josephine Skriver su zajedno radile treću reviju po redu. "Zapravo, mi smo prve dve revije zajedno radile, i imale pauzu za ručak", rekla je Romee. To je pravi dokaz da su se vitke, ali zgodne manekenke vratile na scenu. 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija