Marc Jacobs nastavlja sa svojom "zvezdanom"postavom unutar poslednje jesenje kampanje. Nakon Care, Sissy Spacek, Kendall, Courtney Love, Marilyn Mansona na red je došla zanosna i veličanstvena Susan Sarandon.

Dizajner je sinoć na svom profilu šerovao sliku glumice koja je pozirala u raskošnoj, teškoj haljini dubokog dekoltea, stilizovana u crne, dugačke rukavice stvorivši prilično moćan, zavodljiv i pomalo mračan look.   

U nastavku vam donosimo ceo propratni tekst koji prati Marcov post...

"Kao i svi tinejdžeri tada, provodio sam svaki petak i subotu gledajući The Rocky Horros Picture Show , kultni klasik koji je omogućio velikom broju muškaraca da nosi svetlucave materijale, šljokice i mrežu, te otkrije jedan sasvim neočekivan svet mode. Jpš tada sam se zaljubio u Susan. Postojala je neka buntovnost u načinu na koji je Sarandon odlučila da odglumi Janet.  Kasnije u stilizovanom, gotik filmu "The Hunger" Susan je otkrila svu svoju raskoš u glumi koja me je tada kupila za sva vremena. Njena inteligencija, snaga, hrabrost, samouverenost su oduvek bili inspiracija za mene. Ona je neverovatno zavodljiva, putena žena koja je često kao umetnica ali i osoba rizikovala, zastupajući hrabre ali vrlo diskutabilne stavove. Predstavljam vam veliku i moćnu Susan koju je fotografisao David Sims."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija