Drobio je aplikacija koja omogućava svim ljubiteljima mode da prate najnovije modne trendove, da s lakoćom pronađu najpopularnije odevne predmete i da svoj stil dele sa drugima. 

Zahvaljujući bazi podataka od skoro milion odevnih predmeta korisnici mogu brzo i lako pronaći željene stvari. U bazi se trenutno nalazi preko 300 brendova popularnih širom sveta a svaki odevni predmet sadrži dodatne informacije kao i link do online prodavnice. Broj svakodnevno raste zahvaljujući timu koji opisuje odeću manuelno i tako omogućava brzu i efikasnu pretragu. Pomoću baze podataka korisnici mogu kreirati svoj virtuelni garderober gde se sve raspoređuje po kategorijama kojim pripadaju. Nakon toga, korisnici kreiraju svoje odevne kombinacije. Takođe, Drobio omogućava svim korisnicima da saznaju šta njihovi prijatelji i omiljene poznate ličnosti nose, kao i da pronađu gde to mogu kupiti.

Samo par dana nakon što se aplikacija našla na Google Play i App Store-u mnogi ljubitelji mode su se pridružili socijalnoj mreži Drobio.

Danas, nakon tri meseca Drobio broji više hiljada aktivnih korisnika koji svakodnevno dele svoje odevne kombinacije sa prijateljima. Uvid u njihovo zadovoljstvo u korišćenju aplikacije vidimo u neretkom deljenju slika sa Drobia na druge socijalne mreže poput Instagrama. Nekolicina korisnika čak ima više followera na Drobio nego na drugim mrežama što dokazuje koliko su aktivni i posvećeni aplikaciji. 

Danas postoji veliki broj modnih aplikacija koje su dostupne svim ljubiteljima mode. Mnogi od njih se fokusiraju samo na pretragu odeće a sadrže mali broj brendova.

Drobio svakoga dana ubacuje oko 10.000 novih odevnih predmeta i prati svaku novu kolekciju tako da je korisnicima dostupno sve što požele na jednom mestu.

Takođe, olakšana je pretraga pošto se sve manuelno opisuje tako da nema komplikovanih izraza. Još nešto po čemu se Drobio razlikuje od ostalih je to što svojim korisnicima preporučuje određene odevne predmete na osnovu odeće koju već imaju u svom virtualnom garderoberu. Pored toga Drobio korisnici mogu kačiti svoje slike sa odevnim predmetima koje nose kako bi omogućili svojim prijateljima na socijalnoj mreži da brzo i lako kupe stvari koje im se sviđaju.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija