Pink

Vaš trik - mali ciljevi.

Šta znači ova boja: Pink, to jest ružičasta boja podstiče sposobnost mišljenja. Nekoliko ružičastih detalja na vašem radnom stolu učiniće pravo čudo. Ako je vaša omiljena boja pink: Vi ste živahni, vispreni i imate smisla za detalje. Postavljate sebi male ciljeve i umete sebe da nagradite za postignuti uspeh. Veći poslovi za vas ponekad predstavljaju opterećenje i zbog toga ste skloni da ih prepustite drugima.

Ljubičasta

Vi ste kreativni.

Šta znači ova boja: Ljubičasta boja znači kreativnost i sklonost ka umetnosti. Zidovi ofarbani u ljubičasto će vas opustiti i smiriti. Ako je vaša omiljena boja ljubičasta: Vi volite ekstravaganciju, kreativni ste i umete da slikate, pišete ili da se bavite dekorisanjem. Mnogi smatraju da ste svojeglavi, ali ko vas poznaje, zna koliko mu značite. Vi ste osoba od stila, koja uživa u egzotičnoj hrani.

Žuta

Svaki dan je novi početak.

Šta znači ova boja: Žuto tera mračne misli, inspiriše i deluje podsticajno. Ako je vaša omiljena boja žuta: Vi ste u rano jutro potpuno budni i puni očekivanja krećete u novi dan. Vrcate od ideja, a ako dođe do svađe, umete da pomirite sukobljene strane. Harmonična atmosfera vam je veoma bitna. Volite timski rad i imate smisla za humor.

Crvena

Strast, snaga i dominantnost.

Šta znači ova boja: Crvena odražava snagu i dominantnost. Ko želi da bude primećen, obući će nešto crveno i time pokazati svoju strastvenu prirodu i impulsivnost. Ako je vaša omiljena boja crvena: Vi ste prava lafica. Puni ste samopouzdanja, što naumite, to i ostvarite. Ne volite da vam bilo ko komanduje. Zbog toga se često svađate, ali ko vas poznaje, zna i to da ste veoma senzualni, pa čak i romantični. U vezi ste izuzetno strasni i rado preuzimate inicijativu.

Narandžasta

Vi priznajete samo ono što je pozitivno.

Šta znači ova boja: Narandžasta boja govori o otvorenosti i spremnosti za druženje. Popravlja raspoloženje i kuhinja u ovoj boji razvedriće u ranim jutarnjim časovima i najveće spavalice. Ako je vaša omiljena bolja narandžasta: Vi ste vedri i veseli i u svemu vidite nešto pozitivno. Lako oduševljavate druge. Promena plana u hodu za vas ne predstavlja nikakav problem. Osim toga, uživate u fizičkom kontaktu - zagrljaji prijatelja i bliskih osoba su vam veoma važni.

Braon

Uspeću, sigurno!

Šta znači ova boja: Braon boja znači smirenost, strpljenje i izdržljivost. Ako ste pod stresom, obucite nešto u braon boji i biće vam lakše. Ako je vaša omiljena boja braon: Vi ste praktični, uporno sledite svoje ciljeve i umete da uživate. Teškoće ne mogu da vas izbace iz takta: uvek nalazite rešenje koje svima odgovara.

Zelena

Boja samouverenosti.

Šta znači ova boja: Zeleno podstiče koncentraciju. Savet: Kada idete na važan razgovor, obucite nešto zeleno. Ako je vaša omiljena boja zelena: Vi ste pouzdani i radoznali i spremni ste svakoga da saslušate. Bitna vam je sigurnost, ali ste istovremeno otvoreni za novine.

Crna

Boja elegancije, otmenosti i svojeglavosti.

Šta znači ova boja: Crna boja deluje tajanstveno. Ako nosite crno, izgledaćete otmeno i elegantno. Ako je vaša omiljena boja crna: Stalo vam je da okolina obraća pažnju na vas, a ne na vašu garderobu. Kada treba da donesete odluku, ne rukovodite se osećanjima, već isključivo argumentima.

Plava

Tiha voda breg roni...

Šta znači ova boja: Plavo simbolizuje prijateljstvo, mir i unutrašnju ravnotežu. Ako je vaša omiljena boja plava: Vi često delujete zamišljeno, ali ste uvek tu kada treba da pomognete svojim prijateljima. Umete dobro da procenite svoje mogućnosti, ali i ljude oko sebe.

Bela

Samo bez haosa!

Šta znači ova boja: Belo je simbol reda i čistoće, ali i rezervisanosti. Ako je vaša omiljena boja bela: Vi ste veoma osetljivi. Volite čistoću i jasnu situaciju. U vašem okruženju mora da bude red. Umete da odredite prioritete kako u poslu, tako i u privatnom životu.

Izvor: www.zenskisvet.com

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija