Italijanski dizajner Antonio Grimaldi koji je pre mesec dana održao humanitarnu reviju u amabasadi Italije u Beogradu, ovog vikenda je bio gost na Velvet Gali.

Poznati kreator visoke mode i pravi ambasador italijanske elegancije je u subotu, 14. maja u raskošnoj palati Palazzo Versace predstavio svoju najnoviju kolekciju za haute couture spring / summer 2016.

Antonio je u Dubai došao na poziv Sheikhe Hend Al Qassemi, jedne od najzanimljivijih Arapkinja koja nije nimalo ostalim arapskim princezama koje dane provode u ispijanju kafe, šopingu i želji da impresioniraju sve glamuroznim manifestacijama koje okupljaju velika imena mode, multimedijalne umetnosti, muzike, već modni kreator u kući House of Hend, zatim glavni i odgovorni urednika magazina Velvet i poslovna žena u čijem posedu je nekoliko uspešnih firmi.  

“Oduvek me je fascinirao Dubai, grad koji predstavlja fuziju mirisa, boja i kultura. Presrećan sam što mi se ukazala prilika da učestvujem na događaju koji je organizovala Sheikha Hend Al Qassemi kojoj se ovom prilikom zahvaljujem na pozivu," izjavio je Antonio Grimaldi.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija