Znate da ne pišemo o Kim. Nije da nećemo, prosto retko kad osetimo da je zaslužila da deli mesto sa svim stylish damama koje se nađu u našem fokusu. Bilo je perioda kada smo mislili da je konačno krenula da menja svoj imidž na bolje - i da se razumemo, promenila ga je, ali bili su to mali koraci za ovako veliki svet, ako nas razumete.

Međutim, hteli, ne hteli, Kim je svuda oko nas, s obzirom na to koliko je drugi, pogotovo inostrani mediji forsiraju. Tako smo naravno prateći modne magazine naišli na najnovije izdanje australijskog Voguea čija je zvezda upravo ova rijaliti zvezda.

I to neprepoznatljiva, jer retko kad Kim šeta prirodan look. Ali zato, kad god odbaci svoje užasno kontrurisanje zarad neutralne, prirodne šminke, i to za potrebe modne Biblije, krajnji rezultat je čaroban.

Naime, gospođa West je lice junskog broja, za koji je pozirala stilizovana u korset i boxy top svog supruga. U našem fokusu je njena prelepa kosa koja nije zalizana, niti stilizovana u gel, već prirodna, puštena da pada slobodno, razbarušena...   

Za taj beauty link je zaslužan make up visažista Romy Soleimani, koja je šminkala do sada Kate Hudson i Brie Larson za red carpet pojavljivanja, i Kate Spade i Lelu Rose revije.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija