Naslovna | Moda | Fashion vesti | Impresivna kampanja koja nadmašuje sve prethodne (Foto)

Impresivna kampanja koja nadmašuje sve prethodne (Foto)

foto: The Dreslyn / Land of Women

25. 03. 2016.

Izabravši 60-godišnju manekenku za promo lice svojih kupaćih kostima, brend Land of Women je postideo mnoge druge veće linije veša koje se opredeljuju za mlade, vitke manekenke.

Odeća je moćno oružje. Ona može da kamuflira našu nesigurnost, naše strahove i učini nas da se osećamo bolje! To se odnosi na bilo koji komad odeće, pa i na kupači kostim, bez obzira na činjenicu da je u njemu teško sakriti sve mane.  

Do sada je praksa svih velikih brendova kupaćih kostima i generalno beachwear modela bila da za promo lica svojih letnjih, prozračnih i lepršavih kampanja biraju mlade, zgodne manekenke. Međutim, i taj trend se menja. Podsetimo se poslednjeg editorijala Sportsa Illustrateda u kom je zvezda 56-godišnja Nicole Griffin?!

Toga su svesni bili i ljudi iz brenda Land of Women, koji su uradili specijalnu kolekciju za online shop The Dreslyn,  kada su umesto Kendall i ostalih mladih, prezgodnih modela odabrali 60-godišnju Yasminu Rossi. 

Yasmin nam je pokazala u seriji prelepih, jednostavnih fotografija koje u fokusu imaju osvetljenje i njen snažan izgled, da brendovi donjeg veša i kupaćih kostima ne moraju da nam privuku pažnju mladim, vitkim telima već jakom i snažnom porukom, pa nam i dalje nije jasno zašto su ipak ovakvi potezi još uvek retkost u modnoj industriji. 

Kolekcija obuhvala mahom jednodelne, jednostavne kupaće kostime u monohromatrskoj paleti s željom da u samom fokusu bude njihova ličnost a ne odevni komad. Rossi je u bila sasvim logičan izbor... 

“Ova žena pleni zdravim, vitkim izgledom. Ona je snažna, samouverena. Moćan vizualni umetnik koja brine o sebi i svom telu. Ova linija je posvećana upravo takvim ženama koje žive punim plućima, koje su inteligentne, svestrane i pune samopouzdanja, a tu svetlost i sreću svakodnevno projektuju na okolinu." 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija


KOMENTARI
Inicijalizacija u toku...

NAJČITANJE