Prošle godine, 21-godišnji Konrad Annerud je privukao veliku pažnju medija neverovatnom sličnošću sa holivudskim glumcem, Leonardom DiCapriom!! Da je švedski model preslikan Leo svedoči njegov Instagram, odnosno fotografije ispod kojih dominiraju komentari tipa: "Da li je ovo Leo?", "Ko je ovo?", "Leo, da li si ti ovo, ili ko je ovoooo?".  

Sa plavičastom, prirodno šatiranom kosom koja pada sa strane, bebi obraščićima, sanjivim pogledom, ali i rokenrol / grunge stilom iz 90-ih, Konrad najviše liči na Lea iz njegovih mlađih dana, kada je glumac snimao Odrastanje Gilberta Grejpa i mega popularan Titanik.   

Upečatljiv Šveđanin, očito svestan sličnosti je iskoristio žižu koja se stvorila oko njega da ostvari kontakte koji bi mogli da mu pomognu u karijeri. I to ne samo u modelingu, već i muzičkoj industriji pošto je nedavno potpisao ugovor za Universal.

foto: Instagram (konradannerud)

U međuvremenu, DiCapriov "dubler" ( kome ne gine uloga u biografskom filmu Leonarda) je debitovao u modelingu, pozirajući za lookbook Ralpha Laurena za Barneys New York. Kako prenosi portal Fashionista, angažman je bukvalno dogovoren preko Instagrama.

Za sada nije poznato da je Annerud potpisao bilo kakav modeling ugovor, ali mislimo da je to samo pitanje vremena.

foto: Barneys New York

Da biste videli o čemu vam pišemo, pogledajte Leove fotografije iz mlađih dana...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija