Nakon malo duže pauze, Beyonce je lansirala novu pesmu "Formation" koju prati moćan, razoran spot u kome je pop zvezda odala počast ne samo svojim korenima, već i svim svojim političkim stavovima odevena u luksuzne krpice najjačih dizajnerskih kuća!    

Prateći svoje korene čak do Luizijane, Alabame i Teksasa, Bey je u spotu pokušala da uradi malu retrospektivu ovih američkih država, ali i podsećanje na prirodnu katastrofu (uragan Katrina) koja je pre 10 godina pogodila Nju Orleans.

Pevajući pored policijskog automobila u Nju Orleansu, odevena u crveno-belu Gucci haljinu sa visokom kragnom i čizmama, Bey je odala počast svim žrtvama uragana okružena ruševinama koje još uvek nisu očišćene i zamenjene novim domovima.

Gucci haljina i Fallon minđuše foto: Youtube

foto: Imaxtree

Bey je do sada nekoliko puta učestvovala u debatama koje su se ticale ove "mrlje" u američkom pravosudnom i ljudskom odnosu prema žrtvama, mahom crne puti koje su ostale bez krova nad glavom i još uvek žive u prikolicama, montažnim kućama i prihvatilištama. 

Ako ste čak i pomislili da se Bey malo udaljila od cele feminističke priče, razmislite ipak jer i sam tekst "let's get in formation" kao i armija plesačica crne puti koje su odevene u Gucci kostime dovoljno govori da je pop zvezda i dalje jak borac za ljudska prava ali i jednakost rasa i polova! 

Ali ovde smo ipak da pišemo najviše o modi koju Bey nosi u najnovijem spotu gde svaka scena pršti od dizajnerskih komada!! Zanimljivo je da iako na samom startu pesme spominje kako đuska u Givenchy haljini, u spotu Bey ne nosi nijedan komad francuske kuće.

Zimmerman haljina, Palace Vintage korset i minđuše Fallon (foto: Youtube)

foto: Imaxtree

Fendi bundica i beli kombinezon Rosie Assoulin (foto: Youtube)

minđuše, ogrlica i narukvica DylanLex dok je chokers by Fallon (foto: Youtube)

Unikatni bodi i Chanel ogrlica (foto: Youtube)

Gucci kostimi (foto: Youtube)

Alessandra Rich haljina, Chanel šešir i minđuše Fallon (foto: Youtube)

foto: Alessandra Rich

Gucci haljina (foto: Youtube)

foto: Imaxtree