Samo dan pre početka Fashion week izdanja za RTW kolekcije ( Njujork startuje 11. 02), Saint Laurent koji je kompletan posao prebacio iz Francuske u Los Anđeles, njemu omiljeni grad, će upravo u ovom američkom modnom centru održati svoju dugonajavljivanu reviju u Palladiumu. 

Kompletna revija je već odavno najavljena kratkim video snimcima u kojima su se našle Hedijeve aktuelne muze - Staz Lindez, engleska manekenka i glumica, ali i gitarista benda The Paranoyds (čiji otac je gitarista Dire Straitsa, Hal Lindes), kao i Clementine Creevy, teen zvezda, gitarista i glavna pevačica benda Cherry Glazerr.

Najnovija mlada zvezda koja je privukla pažnju slavnog kreatora je surfer i gitarista Dylan Lee. I iako možda i ne prepoznajete ime ovog 18-godišnjaka, sigurno znate njegove roditelje: bivša zvezda Baywatcha (i kultna seks bomba koja ima najviše Playboy naslovnica od svih poznatih žena) Pamela Anderson i ozloglašeni roker Tommy Lee. 

Slimane je Leeja uslikao još u decembru u Malibu, ali Dylan svakako nije prvo dete poznatih koje se našlo u objektivu slavnog dizajnera - Dylan Brosnan (sin Piercea Brosnana), zatim Jack Kilmer (sin Vala Kimera) i Charlie Oldman (sin Gary Oldmana) su već imali svoj debi na SL pisti, kao i u kampanji francuskog brenda što im je otvorilo vrata modeling sveta.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija