Funkcioniše kao showroom i galerija u kombinaciji sa malim kafeom i kroz stalne prezentacije i mesečne programe predstavljaće aktuelne kolekcije odeće, obuće, nakita, aksesoara, upotrebnih predmeta za kuću. Pored domaćih autora biće prisutni i zanimljivi brendovi iz inostranstva, a planiraju se i programi saradnje domaćih i stranih dizajnera. Gradstor će u okviru mesečnih programa organizovati predavanja i radionice gostujućih umetnika i dizajnera, kao i izložbe ili prezentacije zanimljivih projekata iz oblasti primenjene umetnosti.

U trenutnoj ponudi Gradstor Design Hub-a mogu se pronaći ženske kreacije Vesne Kracanović, Hristine Petrović, Jadranke Milojković, Jelene Petrović, Milana Zejaka, Marrose, George Styler i Nenada Stamenkovića, muški sakoi Jadranke Milojković, leptir mašne Tied up.

Naša ekskluzivna ponuda uključuje i veliki izbor cipela Ane Popović kao i japanske dizajnerke nastanjene u Španiji, Chie Mihara. Od aksesoara, tu su kožni rančevi i torbe Miloša Sarića, ženski i unisex rančevi Minje Tarle, cegeri i pismo-torbe Rename, marame sa dva lica Ivane Živković. Veliki izbor unikatnog nakita potpisuju Dizajn KOLEKTIV, Svetlana Vukov, Rename, Spring nakit, Studio Glina, Vedrana Petrovska, HotaHota jewellery, Studio Manufactura, Mira Ranković.

U Gradstor Design Hub-u u ponudi imamo i predmete za opremanje enterijera.

Za sada, u našem izboru su se našle keramičke šolje i tanjiri Jelene Bošković, serija poslužavnika koji su autorski projekat Aleksandre Stratimirović i švedske dizajnerke Sandre Praun, barska stolica arhitekte Dušana Munćana, drveni stočići i tronošci znatlija sa juga Srbije i ćilimi iz Vojvodine. Za vizuelni identitet Gradstor Design Hub-a zaslužna je grafička dizajnerka Monika Lang.

Ukoliko želite da pratite ponudu i mesečni program Gradstor Design Hub-a, prijavite se za naš newsletter preko email-a design@gradbeograd.eu

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija