Samo nekoliko nedelja nakon što nas je iznenadio odlaskom iz Lanvina, marokansko-izrealski dizajner je odlučio da otvori nalog na Instagramu.

Bivši dizajner renomirane francuske kuće je do nedavno odbijao da bude deo ove društvene mreže. Na nagovor prijateljice Eve Chen, bivše urednice Lucky magazina i sadašnjeg savetnika pri Instagramu, Alber je postao deo višemilionske zajednice koja je top 1. u modnom svetu i koja ima veliki uticaj na kreiranje ne samo trendova, već i suda o slavnim licima iz sveta modne industrije. 

Elbaz je za sada samo postovao jednu fotku sebe sa propratnim tekstom i emotikonima.

Inače, Alber je od samog lansiranja Instagrama odbijao da postane deo popularne mreže, ali je nije izbegavao... Samo prošlog meseca Alber je izjavio kako nema svoj nalog, ali da ume da skroluje po profilima drugih dizajnera, magazina, urednika, stilista, prijatelja.  

"Nešto i nemam fotogenične prijatelje, niti sam fan fotkanja hrane. Hrana je da se jede, a ne da se fotografiše. Ali sam veliki fan Instagrama. Obožavam ga! Nedavno sam i upoznao Kevina, osnivača Instagrama koji me je oduševio. On nije samo inteligentan, već je i brižljiv, prijatan i dobročudan. To je čudna ali dobra kombinacija."

U postu koji je objavio, Alber je napisao: "protekle 2 nedelje su mi pokazale da imam oko sebe sjajne prijatelje koji me podržavaju.... i DA, oni su fotogenični, jer su svi PRELEPI, iznutra."

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija