Ghesquière obožava kožu, bilo da je lakovana ili mat te većinu LV kolekcija od kada je on na čelu kreativaca odlikuju kožni komadi.

Ovoga puta Nicolas se poigrao sa kožom i prepoznatljivim logom brenda koji se pojavljuje kao detalj na rukavu i kaišu gde dobija sasvim novu funkciju nakon što je iščeznuo s torbica.

Kolekcijom su od modela obeležili kombinezoni obojeni dip dye tehnikom, prsluci i jakne u moto stilu, kao i neobične balon suknje, urađene u kombinaciji kože i tvida.

Od detalja najveću pažnju su nam privukle torbice i sandale s tamnim, debelim petama, kao i poluduboke čizmice s uzorkom pitona. 

Miuccia je kao i pre bila posvećena detaljima i materijalima pa je njena kolekcija bila savršen koloristički krešendo za kraj!

Kompletna kolekcija je bila savršena, od prvog modela do poslednjeg, a za to je zaslužan sjajan stajling koji je uključivao usne u tamnoj boji bordo boje, zatim zlatne, decentne tijare koje su kolekciji pružile jedan romantičan vajb, kožne jaknice u jarkim nijansama, lisice kao šal i fantastičnee torbe osmišljenje kao spoj nespojivih desena i materijala.   

Čipka sa tvidom? Može. Tvid i koža? Why not. Kod Prade ne postoje pravila uklapanja. Sve može ako modu doživljavate kao savršenu igru!

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija