Moda i beauty su oduvek bili snažno i autentično svedočanstvo vremena u kom živimo. Zato su nas obradovali video snimci magazina The Cut i kanala Mode koji su se osvrnuli na beauty i fashion trendove u poslednjih 100 godina.

Do sada smo predstavili nekoliko zanimljivih video snimaka koji su nam prikazali modne i beauty standarde u američkoj, indijskoj, nemačkoj kulturi... ali do sada se nijedan nije osvrnuo na trendove u haljinama koje nosimo na najvažnijem danu u životu ( za mnoge) - našem venčanju.    

Venčanicama se posvetio portal Mode koji je snimio sjajan video o bridal trendovima koji su dominirali u proteklih 100 godina.

Od romantiičnih čipkanih uzanih haljina koje su se nosile tokom 30-ih preko hippie venčanica koje su dominirale 70-ih do jednostavnih i elegantnih kreacija koje su trend poslednjih 10 godina, ovo je video koji dokazuje da su se i bridal trendovi menjali ali glamur nikad nije izostao!

Isto tako najdominantniji model venčanice je naravno bio skoro uvek rezervisan za klasičan kroj u beloj i ivory boji, s akcentom na dugačkom šlepu koji su skoro sve mlade preferirale da nose. 

Pa kako su izgledale „savršene“ mlade? Pogledajte u video snimku u nastavku: 

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija