Nakon pokretanja The Honest Company i lansiranja prve kozmetičke linije, Jess je zvanično postala najbogatija dama koja se našlla na prestižnoj Forbsovoj listi.

Glavne uloge u filmovima, snimanje reklamnih kampanja i naravno- pojavljivanje na važnim događajima jesu deo Jessicinog glam života!

(Jessica Alba u najromantičnijem izdanju do sada)

Ovog puta, nakon što je završila sa fotoshoot-om za MetroCity i promocijom The Honey Beauty linije, Jess je rešila da se malo opusti i zajedno sa mužem Cash Warrenom poseti reviju Narciso Rodriguez SS16.

Na showu slavnog dizajnera su se pojavile mnoge poznate ličnosti, ali je lepa Jess zasenila sveprisutne goste. Svi pričaju o modnoj kombinaciji koju je ponela zvezda filma "Grad greha". A kako i ne bi...

Jessica je istakla svoju izvajanu figuru u dekoltiranoj haljini midi dužine. "Beauty in blue", ukratko su Amerikanci opisali celokupan vizuelni doživljaj Albe koja je celo veče mamila poglede.

Kako bi ovaj look dobio notu sofisticiranog izgleda, Jess je elegantno pokrila ramena belim sakoom. Elegantna crna torbica i visoke nude salonke neobičnog printa su se fantastično uklopile u ovu kombinaciju!

Tekst: Kristina Milošev

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija