Kada je Andy Warhol 1969. godine pokrenuo magazin Interview zajedno sa britanskim novinarom Johnom Wilcockom, možda je u svojoj bogatoj i kreativnoj mašti mogao i da pretpostavi da ćemo živeti u eri selfie fotografija i društvenih mreži od kojih je jedna isključivo namenjena za modne i art stvaraoce!

Ali čovek neobičnih porteta ( ko ne bi hteo da poseduje njegovu Marylin ili Taylorku?) nije dočekao da vidi specijalnu ediciju magazina koja je upravo posvećena fenomenu selfi fotki kao i Insta-bandi koja obuhvata 7 trenutno najvećih zvezda planete - Madonnu, Miley Cyrus, Victoriju Beckham, Kim Kardashian, J.Lo, Selenu Gomez ( sorry Taylor), Zayna Malika i fotografa Merta Alasa!

Ono što nam se najviše svidelo je koncept: sve gore pomenute zvezde su morale da uslikaju same svoj selfi koji se našao na pojedinačnoj naslovnici! Pored njih novi broj donosi i specijalan dodatak od čak 150 glavnih zvezda društvenih mreža iz sveta mode, zabave, muzike, odabranih od strane redakcije.     

"Zamolimi smo ljude da sami uslikaju svoje selfie portrete, bilo da je u pitanju visoka produkcija ili običan selfie snimak. Želeli smo da vidimo kako oni doživljavaju sebe te smo ima dali potpunu slobodu da rade šta god žele," objasnio je urednik Interviewa, Keit Pollock.

Novi broj prati i hashtag #InterviewGang.

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija