Tik pred početak Fashion Week izdanja u Njujorku ( startuje 10. 09) poznata modna kuća Marchesa je objavila da će uskoro lansirati svoju prvu liniju obuće. Nakon što je u saradnji sa NWH osmislila kolekciju nakita, Marchesa je odlučila da nas iznenadi još jednom modnom vešću koja otvara novo poglavlje u istoriji brenda...

S obzirom da smo svesni koliko tržište cipela pruža mogućnosti za zaradu, Marchesin potez je bio krajne logičan splet okolnosti.. Još samo torbe i fashion avantura je kompletirana! 

Britanska modna kuća koju su osnovali Georgina Chapman i Karen Craig pre 11 godina, se proslavila luksuznim toaletama za crveni tepih kao i moćnim marketingom na američkom tlu! Međutim, kako stoji u saopštenju brenda Marchesa nikada nije smetnula s uma globalnu potražnju sa aksesoarima i nosivom RTW modom.

“Uvek smo na Marchesu gledali kao na lifestyle brend koji neće imati samo odeću u ponudi, već i cipele. To je i želja naših klijenata i celog tima pa smo i više nego uzbudljivi i s nestrpljenjem iščekujemo da svima predstavimo našu prvu kolekciju obuće."   

Prvu kolekciju obuće s potpisom Marchese ćemo videti na septembarskoj reviji brenda koja nas očekuje na Njujorškoj nedelji mode...

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija