Instagram je odavno naše omiljeno mesto za zen i inspiraciju. Umemo satima da skrolujemo, a vi? I to sve. Pratimo dizajnere, umetnike, perfomere, muzičare, modne portale, blogere, fotografe ali i ilustratore!

Fenomenalni ilustatori od kojih su mnogi bili angažovani za editorijale i naslovnice kao i ilustracije u modnim časopisima, ali i od strane brendova koji su ih angažovali za prikaz kolekcija ili pozivnice za reviju, sledećih 5 ilustratora biste morali da pratite na Instagramu >>>

Judith Van Den Hoek

Judith Van Den Hoek je holandska modna ilustratorka koja je radila za Burberry, Givenchy, Calvin Klein i mnoge druge. Njen stil je minimalistični, s čistim siluetama.

Jamie Lee Reardin

Jamie Lee Reardin je Kanađanka koja je u Los Anđelesu stvorila pravu karijeru modne ilustratorke. Poznata je po svojim ludim, stylish crtežima a radila je do sada za brendove poput Diora i DKNY, kao i za poznatu Njujoršku školu baleta.

Jeanette Getrost

Jeanette Getrost je modna ilustratorka iz Los Anđelesa čiji je rad jednostavan i čist. Radila je s brendovima poput 7 For All Mankind i Reformation. 

Ruben Toledo

Ruben Toledo je modni umetnik i ilustrator te muž modne dizajnerke Isabel Toledo. Njih dvoje dele Instagram profil koji je pun prekrasnih, moćnih crteža.

Sarah Hankinson

Sarah Hankinson je modna ilustratorka iz Australije koja je specijalizovana za vodene boje i bojice. Njen rad je priznat i u Harper's Bazaaru, Vogueu, internacionalnim izdanjima Elle-a, a radila je i za Maybelline.