"Nas dvojica pričamo jednim te istim jezikom," izjavio je Peter Copping nakon što su mediji od njena zatražili da prokomentariše sličnost sa legendarnim kreatorom.

Jezikom glamura, elegancije i romantične mode. Međutim, Copping ne bi bio pravi naslednik dominikanskog dizajnera da njegovoj eponomnoj liniji nije dao bar mrvicu svežine, originalnosti, kreirajući nove komade s potpisom Rente.

To potvrđuje i najnovija jesenja kampanja brenda, prva pod palicom Petera koju vam donosimo ekskluzivno ovde u nastavku. Kampanja za fall kolekciju je prilično seksepilna, erotična s tim da je sve spakovano u jedan sofisticiran Oskarov senzibilitet.

U ulozi glavnog modela se našla prelepa Carolyn Murphy koja je pozirala u zanosnim kreacijama i delikatnim koktel haljinicama ispred objektiva Davida Simsa.

“Želeo sam da u najnovijoj kampanji oslikam i prenesem šarm couture kreacija koje su oduvek bile DNK brenda, prva asocijacija na pomen Oscara de la Rente. Carolyn je bila jedini i prvi izbor zbog njene prirodne lepote. Ona je savršena moderna Oscar žena koja se ne plaši da pokaže malo kože ispod satenske haljine ili dobro ukrojenog odela," izjavio je Peter komentarisući poslednju kampanju.