Balmain je definitivno odlučio da oko sebe okupi porodicu. Skoro svaka njegova kampanja, editorijal i revija podseća na family affair, a glavne uloge skoro pa redovno pripadaju nekom iz Kardashian / Jenner klana.

Nakon što je Kendall Jenner bila već nekoliko puta do sada dama koja dominira na Balmain revijama, a kompletna porodica u prvim redovima, Olivier je odlučio da mladoj modeling zvezdi poveri i rolu glavnog lica u poslednjoj kampanji za jesenju kolekciju.

Iza objektiva je bio Mario Sorrenti, dok je društvo Kendall pravila njena rođena sestra Kylie kojoj je ovo prvo veliko modno pojavljivanje u nekoj kampanji.

Pored moćnih sestara, najnoviju Balmain kampanju koju krase efektna, raskošna izdanja i mistična seksepilnost iznele su još dva para sestara: Joan i Erika Smalls, ali i sve popularnije Gigi i Bella Hadid. 

"One predstavljaju mladost, svežinu, različitost i slobodan duh kao i novu generaciju mode," rekao je Olivier Rousteing povodom najnovije kampanje koja slavi jedinstvenost i ljubav između sestara.