Brend KLASA postoji na srpskom modnom tržištu više od 3 godine, kada su u fashion vode zakoračile koleginice sa Fakulteta primenjenih umetnosti, njih 10 sa klase. 

Već na samom startu, Klasa je privukla veliki broj ljudi svojom nepretencioznom modom koja nema nameru da se dodvorava komercijalnom tržištu. Ove devojke na svoj način, kroz 10 različitih senzibiliteta prikazuje iz kolekcije u kolekciju svoju viziju trendova i onoga što bi današnja moda trebalo da ima.

I svaki put njihova moda se čini drugačijom, autentičnom, nestvarnom, modernom a opet jednostavnom i praktičnom. Takav osećaj prati i najnoviju kolekciju za proleće i leto koju prati i prelep, eteričan lookbook koji vam donosimo u galeriji.  

Dizajnerke koje su se okupile oko brenda Klasa su Sanja Stepanović, Ivana Stojanović, Teodora Živković, Senka Kljakić, Monika Ratković, Ivana Lazarević, Katarina Bogdanović, Zorana Stojanović, Ema Bogdanović i Biljana Grgur.

U njihovom butiku možete pored odeće da pronađete i liniju aksesoara kao i kvalitetnih, autentičnih cipela.

Devojke iz KLASE i dalje ostaju verne pročišćenoj formi, prirodnim materijalima, normcore stilu i decentnom minimalizmu...