Dizajner Zvonko Marković zvanično je prihvaćen od strane Federacije visoke mode Francuske  (Chambre Syndicale de la Haute Couture Paris). On je prvi dizajner iz Srbije, ali i prvi dizajner iz istočne Evrope u istoriji, koga je priznala i prihvatila Federacija visoke mode Francuske!

"To je kao svojevrsni ispit koji svi dizajneri visoke mode moraju da prođu. Iskren da budem, nisam očekivao da mi odmah bude odobreno da izlažem svoju kolekciju u okviru Nedelje visoke mode u Parizu, mislio sam da ću dobiti smernice na čemu još treba da radim, kao i da će biti potrebno da više puta apliciram. Bio sam u stanju šoka kada je stigao pozitivan odgovor. Inače, moja odskočna daska bio je Serbia Fashion Week, gde sam dva puta nagrađen za najbolju kolekciju i imao priliku da budem zapažen od strane izuzetno bitnih ljudi, kao što je Donald Potard, internacionalno poznat modni stručnjak. On i Svetlana Horvat, predsednica Serbia Fashion Week-a, su mi zaista mnogo pomogli u celoj ovoj priči.  Meni je to sve još uvek nestvarno i  izgleda mi kao da se dešava nekome drugom, a ne meni," objasnio je Zvonko Marković koji sa sa svojim timom radi punom parom na pripremi kolekcije koju će prezentovati u Parizu, a dodaje i da će istog dana, na istoj lokaciji, reviju imati i njegov dragi kolega i prijatelj, Emerik Fransoa, francuski kreator visoke mode.  

U sklopu priprema za reviju u Parizu, pre nekoliko dana u studiju fotografa Nebojše Babića fotografisana je nova kolekcija Zvonka Markovića.

Odabrani tim, koji su osim Babića i njegovih saradnika, činili i frizer Aleksandar Kapriš i Marina Mićanović koja je radila šminku, potrudio se da na najbolji mogući način predstavi i na fotografijama dočara Zvonkove nove kreacije.