Iako smo deo modela imali prilike da vidimo krajem godine na Victoria's Secret Fashion Show-u koji je održan u Londonu, devojke su tek pre nekoliko dana imale zvaničnu prezentaciju koja je njihovu klasu od 10 cura najavila kao najveću u istoriji brenda.

U želji da naglase ovaj istorijski momenat, ekipa iza Victoria's secreta je angažovala Russell Jamesa (zvaničnog i omiljenog fotografa VS anđela) da uslika anđele na okupu i to u duhu legendarne crno-bele fotografije Herba Rittsa s početka devedesetih (1989) na kojoj su zajedno pozirale Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz i Naomi Campbell.

Na najnovijem VS portretu pred objektivom Russella Jamesa našle su se Stella Maxwell, Sara Sampaio, Kelly Grigorieva, Taylor Hill i Jasmine Tookes. 

(foto: Edwynn Houk Gallery)

Na slici vidimo kako modeli sede zajedno gole, prikrivene samo ukrštenim i strateški postavljenim nogama i rukama. Ovo je hrabra slika i još hrabrija izjava: Novonastali modeli imaju sve što je potrebno za sledeću generaciju anđela. VS planira da izbaci još ekskluzivnih snimaka na društvenim medijima, koji su doveli do prvog Međunarodnog Bombshell Dana, koji pada 2. maja.

Da li i vi mislite da će ovaj omaž anđela nadmašiti original?

Tekst: Tijana Jakovljević