Mlada modeling zvezda (i novo lice Calvin Klein veša) je snimila još jedan editorijal, ovoga puta za V magazin. Obučena upravo u Kleinov donji veš i denim modele, Kendall je pozirala sa psima u prilično ležernom izdanju. 

U propratnom intervju koji je ispratio kompletan editoral Kendall je pričala o modi, stilu, hobijevima...  

"Možda vam se ne čini da je tako ali malo ljudi zna koliko mi je bilo teško na samom početku da mi bilo ko pruži šansu i koliko još uvek me veliki broj modela, iskusnijih i starijih gleda podozrivo i stalno se žali što mora da sarađuje sa mnom. Da sam neko nepoznat verujem da bih mi bilo isto teško da se izborim sa tim, ali ovako moj život je još od tinejdžerskih dana pod lupom svetske javnosti koja prati svaki moj korak. Zato sam neizmerno zahvalna Karlu, Riccardu i Katie Grand što su mi pružili šansu da se okušam u ovom poslu. Roditelji su me naučili da je početna tačka rad i etika, i ja čvrsto verujem u to."  

Kako reaguje na činjenicu da je njeno lice skoro na svakom većem bilbordu..

"Svi koji me poznaju, znaju da sam prilično stidljiva osoba. Ali prilika da radim sa Calvinom se ne propušta! Jedva čekam da vidim jedan takav bilbord na Sunset Boulevardu. To će značiti da je jedan od mojih najvećih snova ispunjen!!".